Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Canon Selphy CP760
MesajScris: 21:07, Lun 01 Feb 2010 
Neconectat

Echipament: Canon 450D + obiectiv Canon EF 18-55 mm IS + Sigma 70-300mm f/4-5.6 DG APO Macro + Filtru Uv, Polarizare circulara, Warm + Trepied Fancier WT-3760 + Nissin Di622.
Am fost azi prin centru si am intrat la un magazin si am gasit aceasta imprimanta la pretul de 159 de lei nou-nouta! Merita sa investesc aceasta suma in asa ceva tinand cont ca mai dau inca 150 de lei pe consumabile?

Vreau sa imi spune-ti o parere ca eu la asa ceva nu prea ma pricep! Deobicei eu printez fotografii la cei de la carrefour pentru ca au oferte foarte bune si anume 0.30 lei fotografia iar la calitatea pe care o scot pot spune ca sunt multumit!

Am scos si la cei de la kodak dar calitatea a lasat de dorit deoarece hartia avea o textura proasta si parea totul sters si fara pic de culoare!

Dar fotografii printate la canon nu am vazut deloc si nu stiu ce pot face!

Am citit la pareri de la posesorii acestei imprimante de m-i s-a acrit, o ridica atat in slavi de parca nu ar mai exista alta imprimanta sau asta ar fi cea mai buna!

Mai am o intrebare sper ca nu deranjeaza: Asta e o imprimanta cu transfer termic? ca aceasta ?

As dori cateva pareri daca stiti ceva de ea ca sa stiu daca sa o achizitionez acum cat mai este ieftina!

Mersi mult!

Sus

Subiectul mesajului: Re: Canon Selphy CP760
MesajScris: 09:27, Mar 02 Feb 2010 
Neconectat

Echipament: CANON 40D, CANON 7D - Canon EF 24-105mm 1:4 L IS USM - Canon 70-200 1:4 L IS USM - Speedlite 580 EX II - diferite accesorii ...
Da, este o imprimanta cu transfer termic, ca aceea din link. Asta mai are niste nimicuri in plus, display pentru vizualizarea pozelor, cititor de carduri...
Intr-adevar este o imprimanta excelenta.
Eu folosesc de circa un an aceasta imprimanta, iar inaintea ei am folosit aproape 3 ani CP510, tot termica.
Un mare avantaj este ca fotografia este garantata 100 de ani si puteti sa o si spalati ca nu se intampla nimic. Am fotografii realizate prin aceasta tehnologie de mai bine de 4 ani si nu s-a schimbat nimic. Nu mai vorbim de comoditate, scutirea unui drum la un laborator, asteptare, portabilitate, discretie. Avand display pentru vizualizare puteti sa printati direct din aparat, fara un calculator, asta in situatia cand aparatul permite acest lucru, adica stie PictBridge sau daca nu, introduceti cardul in ea si printeaza ce e pe card, sau numai unele cadre.
O poza este scoasa dupa cca 50 sec. Ii face 3 treceri pentru fiecare culoare (rosu, verde si albastru) si apoi una pentru a depune un strat de protectie.
Singurul inconvenient este costul ridicat al consumabilelor, in comparatie cu cel de la un laborator.
In functie de exemplar, va trebui sa-i faceti la inceput 2-3 teste pentru a stabili setarile corecte (saturatie, culori, contrast, stralucire).
O recomand cu toata caldura si isi merita banii cu prisosinta !

Sus

MesajScris: 10:31, Mar 02 Feb 2010 
Neconectat

Echipament: Canon 450D + obiectiv Canon EF 18-55 mm IS + Sigma 70-300mm f/4-5.6 DG APO Macro + Filtru Uv, Polarizare circulara, Warm + Trepied Fancier WT-3760 + Nissin Di622.
Multumesc pentru raspuns!

Sus

MesajScris: 10:42, Sam 27 Feb 2010 
Neconectat

Daca tot e deschis acest topic, as vrea sa ma lamuriti cu o problema: Am facut la un studio o serie de poze mai prin vara la care nu am modficat nimic la ele doar le-am facut-scos pe un stick dupa care le-am dat la printat. Acum mai de curand am printat tot la acelasi studio o alta serie de poze dar acestea le-am prelucrat umpic(cateva corectii de ten si umpic sharpness) iar la acestea dupa finalizare au iesit subiectii pe fata cu tot felul de pete si umpic portocalii! De la ce ar putea sa fie? am bagat prea mult sharpness si au iesit in evidenta defectele chiar daca eu le-am corectat? (este oferta foarte buna si nu vreau sa o ratez....)

Sus

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]