Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Diverse Softuri
MesajScris: 01:37, Lun 13 Apr 2009 
Neconectat

Echipament: Canon EOS 350D
Canon EF-S 18-55mm
Canon EF 50mm
Canon EF 85mm
Convertor Wide 0.5x
Canon Speedlite 580EX
Dorr Ringflash
Filtre Cokin
Trepied ieftin
Blenda reflectorizanta Gold
Softbox 60*60
Propun o lista de 4 pluginuri pentru Photoshop, lansate de firma Nik:

-Nik Viveza (plugin care realizeaza masti de layer, foarte usor, foarte eficient);
-Nik Color Efex Pro 3.0 (plugin care implementeaza diferite metode pentru lucrul cu pozele color, unele chiar inovatoare, printre care: simularea unui filtru de polarizare circulara, simularea unui filtru nd gradual etc.);
-Nik Silver Efex (plugin pentru lucrul cu pozele in alb-negru, totodata simuland granulatiile si contrastele diferitor tipuri de filme);
-Nik Dfine 2.0 (plugin pentru lucrul cu fotografii noisy, care pastreaza insa calitatea si sharpness-ul);

Totodata, de curand, am descoperit programul DxOOptics Pro 5.0, un program foarte rapid, eficient, care da niste rezultate peste asteptari, daca stii cum sa-l folosesti.

Recomandari pentru Adobe Photoshop si Adobe Lightroom 2.0, desi le folosesc, sunt de prisos, insa Adobe mai are o serie de programe pentru lucrul cu imaginile: Elements. Deocamdata, folosesc Adobe Photoshop Elements 7.0, pentru ajustari rapide, foarte multumitoare.

Pentru HDR-uri, in fata PhotoMatix-ului recomand Dynamic Photo HDR, deoarece ofera rezultate mult mai bune.

Pentru lucrul cu panoramele, recomand programul PtGui, momentan, eu folosind PtGui Pro 7.8.

Sus

Subiectul mesajului: Diverse Softuri
MesajScris: 12:52, Lun 06 Iul 2009 
Neconectat

Echipament: naicon D80 chitu`, cu tăt cu flaş`uri (sb800, sb600, R2-D2 ăsta nu-i flaş, da` bipăie la fel).
un programel: portrait professional v9 0
am luat demo-ul de la ei de pe site si m-am jucat un pic cu el; pare o chestie interesanta, dar nu cred ca o sa-l folosesc. cel putin nu acum.

Sus

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]